website grafitiIs een paar extra handen voor de uitvoering van de communicatie meer dan welkom? Bijvoorbeeld om een piek in het werk op te vangen of om een tijdelijk capaciteitsprobleem op te lossen? Of zoek je tijdelijke uitbreiding voor een bepaald project? De Communicatie Factor kan je uit de brand helpen en ervoor zorgen dat alles soepel blijft lopen.

Ik houd van aanpakken, maak me alles snel eigen en kan goed schakelen. Daarnaast ben ik creatief in praktische oplossingen. Bovendien heb ik oog voor details, maar verlies ik het grote geheel niet uit het oog. Kortom: ik kan je bijstaan in de totale uitvoering van papier naar praktijk. Denk aan het schrijven van teksten, het laten maken en bijhouden van een website, het geven van presentaties, drukwerkbegeleiding, briefing en debriefing aan grafisch ontwerper of tekstbureau, organiseren van bijeenkomsten, projectmanagement, media-inkoop, beoordeling van concepten, bewaking van huisstijl, het verzorgen van nieuwsbrieven of representatie op beurzen en congressen.

Kan ik iets voor je betekenen? Bel me op (06) 24 67 56 43. Dan maken we meteen een afspraak om met elkaar te bespreken wat je wilt en wat je belangrijk vindt.Logo JPG