website jongetje bij schoolbordEen goede tekst kan veel voor je doen. Of: een slechte tekst kan je onnodig extra werk bezorgen. Een goede tekst voorkomt verkeerde verwachtingen. Een slechte tekst kan veel onrust en vragen oproepen waardoor de telefoon onverwacht roodgloeiend staat. Mensen kunnen zich door bepaald taalgebruik welkom voelen of juist het gevoel krijgen dat hun aanwezigheid niet echt op prijs gesteld wordt. Het is dus de moeite waard om tijd en aandacht te besteden aan de teksten voor je website, folders, brieven en nieuwsberichten.

Een goede tekst kun je niet zomaar voor een andere doelgroep gebruiken of voor verschillende media inzetten. Het maakt uit wie je doelgroep is, wat je boodschap is en voor welk medium de tekst bedoeld is. Ook is het soms lastig om zelf een heldere tekst te schrijven, bijvoorbeeld omdat je zelf goed thuis bent in de materie en in het jargon. Een frisse blik kan dan prettig zijn.

Ik kan je helpen bij je teksten, of het nu gaat om een tekst voor een productfolder of om de teksten voor op je website. Het schrijven kan ik doen op basis van input die je zelf geeft, maar ik kan ook research voor je doen of mensen interviewen.

Kan ik je helpen om tot leesbare en gerichte teksten te komen? Je kunt me altijd bellen op (06) 24 67 56 43, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Logo JPG