foto3Ik ben Susanne van der Lugt, 42 jaar. Na mijn studie Communicatie & Management heb ik een aantal banen in de communicatie gehad. Begonnen bij de persvoorlichting van Rabobank Nederland, was ik een paar jaar later communicatiemanager bij een Nederlandse ict-uitgever. Erna ben ik bij een adviesbureau voor de sociale sector aan de slag gegaan. Hier heb ik 12 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt. Toch was het op een gegeven moment tijd voor iets anders: voor mezelf beginnen als communicatie-adviseur. Hier komt alles samen: mijn communicatie-opleiding en werkervaring in de communicatie en daarnaast mijn werk als adviseur waarbij ik het adviesvak heb geleerd.

Ik ben een harde werker die snel kan beslissen en bijzaken en hoofdzaken goed kan scheiden. Ik blijf altijd de grote lijnen zien, maar heb absoluut ook oog voor details. Voor creatieve oplossingen kun je zeker bij mij terecht. Ik houd van aanpakken en gewoon dóen. Mijn motto is dan ook dat je beter iets verkeerd kunt doen, dan helemaal niets doen.

Wil je graag meer weten over mijn achtergrond, mijn visie op communicatie en mijn insteek? Ik mail je graag mijn cv, maar kom natuurlijk ook graag langs om eens kennis te maken. Je kunt me bereiken op (06) 24 67 56 43.Logo JPG