website mensen bij postits

Het goed organiseren van een bijeenkomst kost tijd en vraagt aandacht. Uitgangspunt voor mij zijn altijd het doel van de bijeenkomst en de doelgroep. Dit samen bepaalt het concept dat vervolgens zijn uitwerking krijgt in de keuze voor onder andere de locatie, de catering, sprekers, werkvormen, de uitnodiging, de wijze van aanmelden en de zaalinrichting. Vanzelfsprekend zorg ik ervoor dat de uitwerking binnen het budget en binnen de beschikbare tijd blijft, hoe uitdagend dit soms ook kan zijn!

Van idee tot de dag zelf inclusief de opvolging na de bijeenkomst: ik kan de totale organisatie voor je verzorgen. Het kan hierbij gaan om een interne kennissessie voor 25 personen of om een feestelijke bijeenkomst voor je relaties waarbij zo’n 250 gasten aanwezig zijn.

Vanzelfsprekend kan ik ook bepaalde onderdelen voor mijn rekening nemen. Denk aan het brainstormen over de inhoud, het opstellen van een draaiboek, het benaderen en briefen van sprekers, het schrijven van een persbericht of het evalueren onder deelnemers.

Kun je hulp gebruiken bij de organisatie van je bijeenkomst? Bel me op (06) 24 67 56 43, dan kunnen we met elkaar bespreken wat ik voor je zou kunnen doen.

Logo JPG